Varaa aika numerosta:

044 984 0757

Osoite: Metsäpurontie 25, 00630 Helsinki

Vastaanotto sijaitsee Terveet Jalat -jalkahoitolan tiloissa.


Osteopaattinen hoito

Osteopaattisessa hoidossa käytetään useita tekniikoita, mm. hieronta-tekniikoita, nivelkäsittely-tekniikoita, venytys-tekniikoita, sekä hermojen liuttamista mm. kehon asennon ja ihon liikuttamisen kautta. Useista eri tekniikoista on hyötyä erityisesti silloin, kun kivut estävät esimerkiksi hieromisen tai venyttelyn: Osteopaatti saa aikaan saman lopputuloksen myös kevyemmillä tekniikoilla.

Hinta: 60 € / 60min

Kysy tarvittaessa pidempää aikaa.

Kipu kuriin – Neljän käynnin kivunhoito ohjelma

Ohjelmassa selvitetään kivun tausta ja syyt, sekä opitaan erilaisia harjoituksia kivun lievittämiseen ja kivun kanssa toimimiseen. Kipu laitetaan kuriin, eikä sen anneta enää hallita arkea mielensä mukaan.

Hoito-ohjelman aikana käymme läpi tavoitteitasi, ja etsimme keinoja joilla pääset eteenpäin. Jokaiselta käynniltä saat tehtäviä kotona tehtäväksi, sekä harjoituksia joiden avulla edistyt asteittain.

Ohjelman sisältö

Käynti 1: Kerrot tarinasi: Miten kipu tai vaiva on saanut alkunsa ja miten sitä on yritetty hoitaa. Teemme hoitosuunnitelman, ja saat ensimmäisen kotitehtävän ja harjoituksen.

Käynnit 2 ja 3: Käymme yhdessä läpi edellisen käynnin kotitehtävän, sekä kertaamme harjoituksen. Opettelemme uusia harjoituksia, ja saat uuden kotitehtävän käynnin päätteeksi.

Käynti 4: Opettelemme viimeiset harjoitukset ja käymme läpi aiempien käyntien sisältöä, ja arvioimme tuloksia. Lopuksi teemme suunnitelman siitä, miten voit jatkaa omatoimisesti jo opittujen taitojen kehittämistä hoito-ohjelman jälkeen, ja minkä harjoitusten tekeminen auttaa juuri sinua eniten.

Ohjelmassa hyödynnetään mm. liikettä, hengitysharjoituksia, kognitiivisia harjoituksia, sekä tietoisuustaitoja.